uneed-logo
همه‌ی شهر‌ها
همه‌ی شهر‌ها

یونید هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

فروش محصولات آرایشی وبهداشتی بهاره

فروش محصولات آرایشی وبهداشتی بهاره

دسته بندی:

سایر

تهران، میدان پونک
(1نفر)
5
پیام مستقیم
تماس تلفنی
فروش محصولات آرایشی وبهداشتی بهاره سیروپ گیاهی-میوه ای با طعم هل



سییروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است. سیروپ ها بسیار غلیظ بوده و معمولا نسبت شکر آن به آب مورد استفاده ۲ به ۱ است مقدار بسیار کمی از آن ها برای مثال حدود ۳۰ گرم برای تهیه انواع نوشیدنی کافی می باشد. از انواع سیروپ ها می توان در چندین مدل نوشیدنی های گرم و سرد حرفه ای و کافی شاپی ، انواع کوکتل های میوه ، سس میوه ها و در تهیه انواع دسرها و شیرینی مثل پنکیک ها کاپ کیک و ... استفاده نمود. 

ضرورت استفاده از سیروپ ها چیست؟

ابتدا به این نکته باید توجه کنیم که دانه های شکر در نوشیدنی های سرد به راحتی حل نمی شود. چون این سیروپ ها مایع هستند به راحتی در هر نوشیدنی قابل استفاده می باشند. از سیروپ های دکتربیز برای سرو بسیاری از پنکیک ها ، بستنی ها و یا نوشیدنی ها ، شیر برنج و ... استفاده می شود. نکته بسیار مهم این سیروپ ها این است که در طعم ها مختلف موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به آن ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند.

نکته بسیار مهم این سیروپ ها این است که در طعم ها مختلف موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به آن ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند. قدرت شیرین کنندگی سیروپ های دکتر بیز دوبرابر نبات جامد است. سیروپ های دکتر بیز نسبت به شکر و نبات سریع تر حل می شود. به دلیل قابلیت شیرین کنندگی بالا می توان مقدار کمتری نسبت به نبات جامد یا قند و شکر استفاده کرد و در نتیجه اقتصادی تر است و مناسب افراد ورزشکار و خانم های باردار است. چاق کنندگی سیروپ ها نسبت به قند و شکر کمتر است.
قیمت:34,500 تومان
لینک به اشتراک گذاری
uneed.ir/posts/7wYA3PoTr4Q
لینک اشتراک گذاری کپی شد.

توضیحات آگهی

سیروپ گیاهی-میوه ای با طعم هل



سییروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است. سیروپ ها بسیار غلیظ بوده و معمولا نسبت شکر آن به آب مورد استفاده ۲ به ۱ است مقدار بسیار کمی از آن ها برای مثال حدود ۳۰ گرم برای تهیه انواع نوشیدنی کافی می باشد. از انواع سیروپ ها می توان در چندین مدل نوشیدنی های گرم و سرد حرفه ای و کافی شاپی ، انواع کوکتل های میوه ، سس میوه ها و در تهیه انواع دسرها و شیرینی مثل پنکیک ها کاپ کیک و ... استفاده نمود.

ضرورت استفاده از سیروپ ها چیست؟

ابتدا به این نکته باید توجه کنیم که دانه های شکر در نوشیدنی های سرد به راحتی حل نمی شود. چون این سیروپ ها مایع هستند به راحتی در هر نوشیدنی قابل استفاده می باشند. از سیروپ های دکتربیز برای سرو بسیاری از پنکیک ها ، بستنی ها و یا نوشیدنی ها ، شیر برنج و ... استفاده می شود. نکته بسیار مهم این سیروپ ها این است که در طعم ها مختلف موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به آن ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند.

نکته بسیار مهم این سیروپ ها این است که در طعم ها مختلف موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به آن ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند. قدرت شیرین کنندگی سیروپ های دکتر بیز دوبرابر نبات جامد است. سیروپ های دکتر بیز نسبت به شکر و نبات سریع تر حل می شود. به دلیل قابلیت شیرین کنندگی بالا می توان مقدار کمتری نسبت به نبات جامد یا قند و شکر استفاده کرد و در نتیجه اقتصادی تر است و مناسب افراد ورزشکار و خانم های باردار است. چاق کنندگی سیروپ ها نسبت به قند و شکر کمتر است.

نظرات کاربران